Verlichtingsconnaisseurs

Met technische geslepenheid en nauwgezette aandacht voor design begeleiden onze eigen adviseurs je door een spectrum aan armaturen. Reken op advies, begeleiding, studie en techniek onder één dak.

01

Visueel interessant

Een boeiende set-up in onze toonzaal geeft je de correcte eerste indruk: armaturen die visueel interessant zijn op zichzelf, én ook nog eens zodanig opgesteld zijn dat je ze in hun geheel kan aanschouwen.

02

Exclusieve selectie

Bij Light Barn vind je een ingenieuze selectie aan armaturen die exclusief bij ons te verkrijgen is. Geen massacollectie die zomaar uit eender welke catalogus gepikt werd, wel een bewuste keuze voor merken van armaturen waarin we het volste vertrouwen hebben.

 

 

Ontdek onze merken

03

Technisch performant

Onze verlichting werd met het oog op design en met grote zorg voor levensduur uitgekozen. Ze vallen op of blenden net subtiel door hun weldoordachte looks, maar ook de techniek die erachter schuilt is feilloos.

04

Connectivity potentieel

Net zoals bij wisselstroom, werkt onze connectiviteit in twee richtingen. Wanneer je je armaturen bij ons aankoopt, kan je met zekerheid stellen dat we je ook kunnen adviseren over al het achterliggende. Maar ook omgekeerd, als je bij ons je gehele domoticasysteem aankoopt, weet je dat we de gepaste verlichting hebben om erop aan te sluiten.

05

Service verzekerd

Onze kennis en kunde halen we next door, bij ETC. Onze eigen vakmannen bevinden zich niet in het duister als het om eender welke elektrische aansluiting gaat. Ze kunnen je adviseren, assisteren bij het installeren en bij om het even welke storing achteraf.

Onze stroomkring

Onze workflow mag je als een gesloten circuit zien: altijd rechtlijnig en zonder pannes.

Eerste lichtpunt

On the spot advies

Tweede lichtpunt

Lichtstudie

Derde lichtpunt

Zekere planbaarheid

Vierde lichtpunt

Technisch dossier

Vijfde lichtpunt

Schitterende fitting

Derde lichtpunt

Zekere planbaarheid

Blog

Steek af en toe je licht op in onze blog en ontdek er onze nieuwigheden.

10/03/2023

“We have all the light it takes to win against darkness”

08/07/2022

Light Barn is officieel ingewijd

05/07/2022

ETC lanceert Light Barn