Light Barn
Techniek en design in één armatuur

Achter de deuren van Light Barn schuilt een waar licht-walhalla. In onze lichtschuur presenteren we je een uitgepuurd aanbod aan verlichtingsarmaturen, die excellente techniek behuizen. Ontdek functionele lichtbronnen en ultieme sfeermakers.

“De combinatie van een heldere keuze aan armaturen en de verreikende kennis van onze mensen maakt ons specialist in elk aspect van verlichting.”

Verlichtingsconnaisseurs

Met technische geslepenheid en nauwgezette aandacht voor design begeleiden onze eigen techniekers je door een spectrum aan armaturen. Reken op advies, begeleiding, studie en techniek onder één dak.

01

Visueel interessant

02

Exclusieve selectie

03

Technisch performant

04

Connectivity potentieel

05

Service verzekerd

06

Technisch performant

Onze stroomkring

Onze workflow mag je als een gesloten circuit zien: altijd rechtlijnig en zonder pannes.

Eerste lichtpunt

On the spot advies

Vertel ons waar je onze armaturen wilt installeren, hoe ze er moeten uitzien en hoe sterk ze moeten schijnen. Onze adviseurs stellen je de meest geschikte installatie voor.

Tweede lichtpunt

Lichtstudie

Met een lichtplan op maat vertrek je van een correcte basis. . We berekenen de nodige lichtpunten volgens de lichtinval per ruimte, bepalen de lichtcapaciteit en helpen de juiste armaturen uitkiezen. De uitwerking van lichtstudies- en plannen doen we enkel op afspraak.

Derde lichtpunt

Zekere planbaarheid

Zijn de armaturen gekozen? Dan bekijken we wanneer alles beschikbaar is. Als jij exact weet wanneer je materiaal beschikbaar is, kan je zelf ook perfect de timing van de uitvoering bepalen en communiceren naar de bouwheer toe.

Vierde lichtpunt

Technisch dossier

In het technisch dossier houden we de lichtstudie en alle specificaties van de verlichting bij. Zowel de armaturen als de bekabeling die erachter zit vind je vlot terug in jouw persoonlijke dossier.

Vijfde lichtpunt

Schitterende fitting

Heb je een vraag tijdens de installatie? Bel ons, onze adviseurs weten dankzij hun eigen verregaande kennis exact hoe ze jou kunnen helpen.

Blog

Steek af en toe je licht op in onze blog en ontdek er onze nieuwigheden.

10/03/2023

“We have all the light it takes to win against darkness”

08/07/2022

Light Barn is officieel ingewijd

05/07/2022

ETC lanceert Light Barn